Asociatia Iubim Aviatia – cea mai mare planșă cu avioane colorate de copii – 8,5 m2

Cu prilejul Zilei Copilului, 100 de copii și  Asociatia Iubim Aviatia au realizat cea mai mare planșă cu avioane colorate, din România. Cei 8,5 metri patrati de planșe au fost colorați chiar pe aerodromul Șirna, de lângă București, și admirați apoi de la înălțime. Evenimentul a fost o adevărată sărbătoare a creativității și pasiunii pentru aviație, copiii având ocazia să își exprime imaginația și să contribuie la un proiect colectiv impresionant. Totodată, piloții voluntari ai Asociației le-au oferit celor mici, la final, un adevărat spectacol aeronautic, cu aparate de zbor ultraușoare.
Inițiativa este cea mai mare de acest gen din țară și se adaugă seriei de acțiuni organizate pentru tineri, constant de Asociație. Planșa vibrantă și plină de culoare, rezultată în urma acțiunii, va fi expusă permanent la aerodromul Șirna, spre bucuria participanților și a vizitatorilor.
Școli participante: Școala Gimnazială nr. 2 Fundeni-Dobroesti, Clubul Educațional Dobroești, Școala Gimnazială nr. 189 București. 

Un video de la eveniment: https://youtu.be/wwEpKy1xLPw

Cine

Asociația Iubim Aviația

Unde

Aerodromul Șirna, jud. Prahova

Cand

2 iunie 2024