Asociatia Cartea Recordurilor va organiza Ziua Recordurilor III, in 27 noiembrie 2016, la ParkLake Shopping Center, Bucuresti, intre orele 16-19.
Se va incerca depasirea recordului la urmatoarele probe:
– Tractiuni la bara, record actual de 29 repetari.
– Flotari intr-o serie, record actual 148 repetari.
– Flotari intr-o serie intr-o mana, record actual 28 repetari.
– Saritura in lungime de pe loc, record actual 2,69 m.
– Aruncarea a 10 mingi de tenis de la 5 m printr-un cerc de 30 cm, record actual 6 reusite
– Tractiuni la bara intr-o mana, record actual 2 repetari.
Cine va depasi recordul la una din aceste probe va primi tricoul de recordman national, un certificat al recordului, un pachet cu suplimente nutritive si o bicicleta Pegas.

– Campionul de skandenberg de 15 ani, Alin Tudor, va incerca sa invinga cat mai multi oameni la masa de skandenberg, la acesta provocare poate sa participe oricine, indiferent de varsta sau greutate, cu exceptia sportivilor de performanta, aici se includ cei care au participat vreodata la un concurs de skandenberg. Toti participantii vor primi gratis un tricou in care vor concura. Cine il invinge va primi o bicicleta Pegas

Inscrierile pentru aceste probe se fac la mail-ul [email protected] precizand la ce proba doriti sa concurati.

Daca credeti  ca putetui face un record la o proba noua, va rugam sa ne  scrieti pe mail-ul [email protected] despre ce e vorba si va vom anunta daca il omologam in aceasta editie Ziua Recordurilor.
Cine va stabili un nou record va primi tricoul de recordman national, un certificat al recordului si un pachet cu suplimente nutritive.

propune-record